STOC NOU! Avem peste 200 de automobile disponibile pentru tine. De ce să cumperi online? Click aici pentru a afla.

Rezervarea unui automobil prin programul Rabla* 2019

Programul Rabla este derulat de AFM (Administrația Fondului pentru Mediu). Bugetul disponibil în fiecare an precum și data de începere a Programului Rabla din acel an este decisă de AFM.

Cum achiziționez un automobil de pe vanzari.renault.ro prin Programul Rabla* ?

  1. Asigură-te că dispui de un tichet Rabla.

  2. Rezervă automobilul pe care îl dorești și achită taxa de rezervare de 500 Euro (TVA inclus) prin vanzari.renault.ro

  3. Când te contactează agentul selectat, comunică-i faptul că dorești achiziție prin Programul Rabla.

În funcție de bugetul Rabla disponibil la acel moment și de starea programului, consilierul de vânzări te va informa dacă achiziția este disponibilă prin acest program sau nu.

Prețul prin Programul Rabla* este afișat în mod automat pe website, însă în funcție de cursul valutar valabil la data plății taxei de rezervare, respectiv a diferenței, prețul final în lei poate varia. Prețul afișat drept « Preț promo » este prețul promoțional care nu include reducerea tichetului Rabla.

Pentru a afla cu exactitate care este diferența de preț pe care o vei achita cu achiziție prin Programul Rabla*, îți recomandăm să te adresezi consilierului de vânzări care te va suna după achitarea taxei de rezervare. 

 

*Ofertele sunt destinate persoanelor fizice, prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, în limita stocului disponibil.

© Renault 2019