În această perioadă, din cauza crizei de semiconductori, acceptăm maximum 3 comenzi online per client într-un interval de 30 de zile. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Vrei sa îți cumperi mașina în rate (finanțare)? 

 

Daca da, am pregătit pentru tine câteva informații despre documentele necesare pentru constituirea dosarului de creditare și despre proces. Informațiile sunt relevante pentru finanțarea noului tău automobil prin intermediul partenerului nostru de finanțare RCI.

 

1. Ești salariat(ă) cu venituri declarate la ANAF.

Documente necesare:

În baza documentelor de mai sus în aproximativ 1 ora vei primi un răspuns de la agentul Dacia/Renault, dacă dosarul tău de credit este eligibil pentru a primi finanțare. 

2. Nu ai veniturile declarate la ANAF.

Pensionari:

  • Cel mai recent talon de pensie.
  • Decizie de pensionare.

Cadre militare:

 

3. Nu mă regăsesc în cazurile de mai sus.

În cazul în care nu te regăsești în nici una dintre cele două situații de mai sus, te rugăm să contactezi un agent Dacia / Renault. Este posibil ca în cazul tău să fie nevoie de o altă serie de documente pentru a verifica eligibilitatea de finanțare pentru automobilul pe care îl dorești.

Timpul de răspuns pentru situațiile enumerate la punctul 2 și 3 poate ajunge la 24 de ore.

 

4. Pot sa cumpăr un automobil în rate (prin finanțare) dacă lucrez în afara țării?

Dacă lucrezi în afara țării însă încasezi veniturile de la o firmă din România poți accesa finanțarea (ex: personal navigant). Dacă însă lucrezi în afara țării și ești angajat de o firmă din țara respectivă nu vei putea accesa un serviciu de finanțare din România intrucât legislația BNR nu permite. 

 

*) semnată de solicitant și dacă este cazul și de către soț / soție și eventuali codebitori

**) în cazul persoanelor căsătorite este necesară copia CI și pentru soț / soție. De asemenea și eventualii codebitori trebuie să prezinte copie CI.

 

© Renault 2019 – 2024 Renault Commercial Roumanie, CUI 13943110, Reg. Com. J40/5566/2001