În această perioadă, din cauza crizei de semiconductori, acceptăm maximum 3 comenzi online per client într-un interval de 30 de zile. Vă mulțumim pentru înțelegere.

Politica de confidențialitate

Avem grijă de datele dumneavoastră cu caracter personal

Protejarea informațiilor pe care le furnizați este extrem de importantă pentru noi. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le știți despre informațiile pe care le colectăm, scopul pentru care le colectăm, cum le folosim și cu cine le mai împărtășim. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați la adresa de e-mail dpo.romania@renault.com sau la adresa poștală Renault Commercial Roumanie SRL - Bucuresti, Sectorul 6, Strada PRECIZIEI Nr. 3G, CLADIREA A, PARTER.

Cunoașterea anumitor informații despre dumneavoastră, ne ajută să vă oferim servicii personalizate mai bune. Protejarea datelor dumneavoastră personale reprezintă prioritatea noastră.


 

1. De ce colectăm datele dumneavoastră?

Folosirea datelor dumneavoastră cu caracter personal ne permite să ne îmbunătățim serviciile oferite, ne ajută să vă putem procesa cererile mai rapid și să gestionăm mai bine relația cu dumneavoastră.

Iată câteva modalități în care pot fi utilizate informațiile oferite de dumneavoastră:

 • Pentru a ne asigura că agentul/reparatorul dumneavoastră vă poate contacta ușor;
 • Pentru a vă oferi informațiile pe care le-ați solicitat;
 • Pentru a vă trimite informații relevante legate de vehiculele și serviciile noastre;
 • Pentru a măsura performanța campaniilor noastre publicitare;
 • Pentru a măsura performanța serviciilor noastre de vânzări și post-vânzare.

Sub rezerva consimțământului dumneavoastră prealabil, am putea utiliza, de asemenea, datele dvs. personale pentru a:

 • Trimite anunțuri de publicitate personalizată despre vehiculele, produsele și serviciile noastre;
 • Oferi experiențe personalizate pentru clienți;
 • Realiza sondaje de satisfacție a clienților.

Datele pe care ni le furnizaţi ne ajută să ne asigurăm că vă trimitem comunicari relevante pentru dumneavoastră.


 

2. Ce fel de date cu caracter personal colectăm?

Orice informație pe care o avem în ceea ce vă privește este cel mai probabil furnizată de dumneavoastră – de exemplu ați completat un formular de Test Drive. Puteți avea acces în orice moment la datele colectate despre dumneavoastră, respectiv:

Informații personale (nume, adresă, email, telefon); Tipul cererii; Originea cererii; Date de achiziție (modelul mașinii, produsele și serviciile solicitate); Datele de navigare de pe site-urile Renault, Nissan şi Dacia.


 

3. Cât timp vom stoca datele dumneavoastră

În tabelul de mai jos sunt prezentate perioadele maxime în care vom stoca datele dumneavoastră. După expirarea acestei perioade, datele dumneavoastră vor fi șterse în siguranță.

Scop Perioada stocării
Gestionarea relației pre-contractuale cu clienții 5 ani
Trimiterea de informații relevante despre vehicule și servicii, măsurarea performanței
campaniilor de promovare, servicii de vânzare și post-vânzare
5 ani pentru clienți, 3 ani pentru
prospecţi
Trimiterea de anunțuri de reclamă personalizată despre vehicule, produse și servicii, precum
și oferirea de experiențe personalizate clienților
5 ani pentru clienți, 3 ani pentru
prospecţi
Efectuarea de sondaje privind satisfacția clienților 3 ani de la încheierea sondajului

 

4. Cui i-am mai putea da acces la datele tale personale?

Am putea să dăm acces la unele dintre informațiile dumneavoastră personale unora dintre partenerii noștri în scopul de a ne îmbunătăți serviciile. Noi ne asigurăm contractual că aceștia sunt la fel de angajați ca noi în protejarea datelor și informațiilor cu caracter personal.

Agenții și reparatorii Dacia/Renault/Nissan

Agenții şi reperatorii noștri utilizează datele dumneavoastră pentru a vă oferi servicii mai bune. Acestea ar putea include tratarea unor solicitări speciale, oferte personalizate și informarea dumneavoastră – cum ar fi de exemplu un nou model disponibil pentru Test Drive sau prezentarea şi transmiterea de oferte privind serviciile post-vânzare.

Furnizori de servicii

Furnizăm datele dumneavoastră către companii care oferă servicii în numele nostru. Printre acestea sunt incluse:

 • servicii de hostare website
 • servicii de e-mail
 • marketing
 • sponsorizări
 • tombole
 • concursuri și promoții
 • servicii de auditare
 • comenzi clienți
 • analiza datelor
 • service clienți
 • studii și cercetări privind satisfacția clienților

Toate aceste companii au obligații stricte privind protejarea datelor dumneavoastră.

Afiliații Grupului Renault România

Este posibil să împărtășim informații cu alte companii din alianţa Renault Nissan și să le transferăm unei terțe părți, în caz de fuziune sau reorganizare, cu notificarea dumneavoastră prealabilă.

Motive de conformitate și securitate

Ar putea fi necesar să dezvăluim datele dvs. cu caracter personal autorităților publice și guvernamentale din motive de securitate națională, de aplicare a legii sau din alte motive de importanță publică. Atunci când legea ne va permite, vă vom informa înainte de un astfel de transfer.

De asemenea, putem divulga informații personale dacă determinăm cu bună-credință că dezvăluirea este necesară pentru a ne proteja drepturile, pentru a rezolva conflictele juridice, pentru a ne respecta termenii și condițiile, a investiga o fraudă sau pentru a ne proteja utilizatorii.

Transferul datelor în Spațiul Economic European

În cazul transferării datelor cu caracter personal in Spațiul Economic European (SEE), entităţile din Grupul Renault Romania acordă o atenție deosebită modului în care datele sunt prelucrate, punând în aplicare clauzele modelului UE cu entitatea din SEE. În cazul în care se efectuează astfel de transferuri în SEE, puteți obține o copie a clauzelor modelului UE prin trimiterea solicitării dvs. la adresa de e-mail dpo.romania@renault.com sau la adresa postala Renault Commercial Roumanie SRL - Bucuresti, Sectorul 6, Strada PRECIZIEI Nr. 3G, CLADIREA A, PARTER

 

5. Care sunt drepturile tale?

- dreptul la informare;

- dreptul de acces la date;

- dreptul de intervenție asupra datelor: puteți cere ca datele dvs să fie șterse sau modificate în orice moment. De asemenea, puteți solicita să primiți datele dvs. personale într-un format standard;

- dreptul de opoziţie: puteți obiecta ca datele dumneavoastră să fie procesate sau să solicitați restricționarea utilizării acestora.

- dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;

- dreptul de retragere a consimțământului;

- dreptul de a te adresa justiţiei;

- dreptul la portabilitatea datelor

- in cele din urmă, dacă simțiți necesar, aveți dreptul să depuneți o plângere la autoritatea competentă pentru protecția datelor. Apasă aici pentru detalii.

Pentru a face o cerere sau o plângere, puteți contacta responsabilul nostru pentru protecția datelor, dl. Jipa Valentin, la adresa de e-mail dpo.romania@renault.com sau la adresa poștală Renault Commercial Roumanie SRL - București, Sectorul 6, Strada PRECIZIEI Nr. 3G, CLADIREA A, PARTER.

© Renault 2019 – 2024 Renault Commercial Roumanie, CUI 13943110, Reg. Com. J40/5566/2001